Sunday, 20 October 2013

KISAH RAYA HAJI 2013

Alkisahnya aku n suami rancang nak beraya kat Langkawi tp sehari sblm raya suami aku ubah pikiran plk katanya kita blk raya kelantan kottt....!!!!...emm aku ok je lagi suka coz umah mak bapak aku..hehe...apa lagi aku pun mula naik excited...siap tanya lagi "betul ke abg..kita dok sana brapa hari? btolak blk Kedah raya ke berapa?...laki aku pun jwb la "pagi raya kedua kita btolak blk Kedah laa coz pg raya ke 3 abg dah kna msk keja"...izzzzzz....terus tawar hati aku nak blk kmpg, bkn apa buat letih je..apa barang pg raya ke 2 dah kna tolak balik...so kita org pun bermeeting skali lagi buat final result nak blk kmpg ke x.


So finally kami sepakat xjd blk kmpg..sehari sblm raya kami shut ke Perak beraya umah kakak coz umah dia dkt dgn zoo taiping boleh la bw hero p night safari. Sampai umah kakak dlm kul 8.00 mlm lps makan suami aku ajk p night safari. Klu ikutkan aku nak p siang hari keesokannya je boleh teropong binatang kat situ puas2.

Tp suami aku bekeras nak p mlm tu jgk katanya siang hari binatang tido...szzzzz...mlm la syok binatang semua kuar cari makan katanya...emmm ikut je lah karang klu driver cancle semua tak merasa la plk kan... Ternyata telahan aku betul...xseronok lsg p night safari..xnmpk semua binatang la..ada la sekor dua yg nmpk..tu pun xpuas..almaklum lah pandangan manusia terhad waktu mlm kan...nak capture pic pun x leh image xclear.

Soooo........ini je lah pic yg dpt aku capture pun....



yg baju biru my hero..baju merah my nephew..***dua-dua aktif tahap gaban..hehe
 

 
hero ngan mak saudara dia (kakak aku yg dok Perak)











pic real binatang satu pun xblh share coz semua kelam lain macam je...maybe coz aku guna kamera coman kot...hehe.
 



Thursday, 1 August 2013

SOAL HATI

Assalamualaikum semua....

Pejam celik, pejam celik hari dah masuk hari ke 23 umat Islam berpuasa...ahhh...betapa cepatnya masa berlalu 6 hari saja lagi kita berpuasa..pastu "selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria.....''. Arhhh cakap saja bab raya ni sebenarnya aku mmg xsabar sgt2 nak balik kmpg, maklumlah anak perantau katakan. Perasaan rindu pada mak ayah, kampung halaman, sanak saudara dan kawan2 kian membuak2 didada. "Menghitung hari, detik demi detik....." aduhai seksanya satu penantian. Tak sabar nak tunggu rabu 7/7/2013 nak shoot balik kampung....

"""Bendang Pak Yong Tunggu AKU!!!!!!!....hehehe..'tanda luah perasaan'. Apa pun diharapkan semua yang akan pulang beraya dikampung semoga kita semua selamat perjalanan pergi dan balik.
Kepada kawan2 satu sekolah dulu jemputlah ke rumah.

Akhir kata ''Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin"

Ikhlas dari
Zaleha

  

Monday, 29 April 2013

KAIN SULAM INDONESIA

BERGAYA KE PEJABAT DENGAN KAIN SULAM INDONESIA


KEPADA SAPA-SAPA YANG NAK KELIHATAN CANTIK BERGAYA KE PEJABAT PAKAILAH KAIN SULAM INDO...THE BEST DESIGN...........JOM KITA CUCI MATA..........YUPPPPPPPP



CARA NAK MASUKKAN VIDEO DLM BLOG

JOM BELAJAR CARA NAK MASUKKAN VIDEO DLM BLOG ANDA

FIRST - PILIH VIDEO YANG ANDA SUKA

SECOND - DOWNLOAD

THIRD - PUBLISH





CANTIK DENGAN AURA WHITE

NAK CANTIK SIHAT CERGAS DAN MENAWAN


AHAAAA JOM BACA ENTRY NI SAMPAI HABIS.........SAYA AKAN DEDAHKAN RAHSIA UNTUK JADI CANTIK SIHAT DAN CANTIK....SAPA KENAL HANIEZ SURAYA.......NAK TAU APA RAHSIA DIA CANTIK MENAWAN...........OFFER BERLAKON X PUTUS2 U KNOWWWWWWWW........